Having trouble reading this newsletter? Click here to read it in your browser
 
 
SÆSON 2019 KATALOG INSPIRATION KONTAKT
 
 

Bånd, bæredygtighed & branding

Det er ingen hemmelighed at vi her hos Embacollage elsker luksusemballage. Vi vil gerne give dig toppen af kransekagen. Bånd gør bare noget ekstra for din indpakning og behøver ikke at koste meget. Til og med 15. april kan vi tilbyde helt ned til 15 rl. double face satin bånd, 15 mm, med eget logo. Vidste du i øvrigt, at vores silkebånd fås i 100% genbrug? Vi, som mange andre, arbejder hårdt på at omlægge til så bæredygtig produktion som muligt og vi er glade for at kunne tilbyde dette alternativ til dig. Ønsker du ikke eget tryk på afsender vi standardvarer fra lageret, og så kan du have det allerede førstkommende hverdag. Vil du vide mere? Så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 4917 4040 eller info@embacollage.dk.

 
Logotryk på
ribbet bånd
— Kontakt os
Logotryk på
silkebånd
— Kontakt os
 
Embacollage A/S - Welcome to a world of exclusive packaging
Vi er passionerede for emballageløsninger og udfordrer til stadighed rammerne for, hvad der kan lade sig gøre. Specielt med fokus på bæredygtige løsninger. På denne måde former vi vores kreative univers af eksklusive emballageløsninger og videregiver trends og inspiration til vores kunder. Vi differentierer os ved at gøre vores yderste for at kunne tilbyde dét ekstra, som er med til at gøre emballagen unik.
Vi har mange års erfaring med produktudvikling og har et indgående kendskab til både design, konstruktion, produktion og logistik. Alle afgørende dele af en emballageløsning, der fungerer i praksis. Vores service omfatter også personaliserede webshops og fuld outsourcing af jeres emballagelogistik.
 


Embacollage A/S • Bøgeskovvej 6 • 3490 Kvistgård
Tel.: +45 4917 4040 • info@embacollage.com

© 2019 Embacollage A/S